Ωραία ήτανε!

Χριστούγεννα, σαν να άρχισαν Δευτέρα και να τελείωσαν Τετάρτη για να μην πω Τρίτη και με πεις παράλογη, τόσο γρήγορα πέρασαν.

Κρατώ στο μυαλό μου, ζεστά φλιτζάνια στα χέρια μου με αγαπημένους καφέδες μπροστά σε μεγάλες τζαμαρίες με λεπτό χιόνι να πέφτει, πρωινά σχεδόν αξημέρωτα.

Κρατώ στο μυαλό μου χιονοθύελλα μπροστά στα μάτια και το τιμόνι μου, τίποτα δεν θα με σταματούσε για να φέρω πιο κοντά μου μερικούς ακόμα απο αυτούς που αγαπώ πιο πολύ.

Κρατώ στο μυαλό μου βραδυνό φόρεμα με μοχέρ κόκκινη ζακέτα δανεική με κρασί στο χέρι και γέλια με φίλους.

Κρατώ στιγμές που δεν χόρταινα χαρά, κρατώ σκέψη που με αγωνία προσπαθούσα να γεμίσω χρόνο με πράγματα που αγαπώ περισσότερο.

Κρατώ βουνά και προσπάθεια να χωρέσουν σε κάμερες και πανοραμικές φωτογραφίες όση ομορφιά χωρούσαν τα μάτια μου και η καρδιά μου αλλα η χαρά μου με ξεπερνούσε και η κάμερα δεν έβγαινε καν απο την τσέπη. Ευτυχώς τα δάκρυα χαράς τα χώρεσαν όμως όλα.

Κρατώ πρωινά και κρουασάν με φίλους και φρεσκοστυμμένες πορτοκαλάδες, κρατώ τζάκια και φουσκωμένα κούτσουρα, κρατώ γλυκά κρασιά  και αγκαλιές σε πουπουλένια παπλώματα με παγωμένο βουνίσιο αέρα να μας παγώνει τις μύτες και μετρώ πάλι τις μέρες.

 

 

Featured image:www.staffordlakeapartments.com

Leave a Reply